همه ی مطالب

مصرف گانودرما بصورت چایی

چایی گانودرما

طرز تهیه چای گانودرما

چای گانودرما یکی از رایج ترین روش های استفاده از قارچ گانودرما است. برای درست کردن این چای پرخاصیت کافیست 4 یا 5 فنجان آب را روی حرارت جوشانده، سپس 3 تا 5 گرم قارچ گانودرما خشک شده به آب جوش اضافه کنید و بگذارید حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم بماند.

سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن میل کنید..

برای خوش طعم شدن چای گانودرما می توانید مقداری عسل، زنجبیل یا چای سبز به آن اضافه کنید.

این چای را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید..

اثرات جانبی ناشی از مصرف چای گانودرما

جدای از خواص موثری که این ماده غذایی و چای آن برای بدن به ارمغان خواهد آورد، ممکن است باعث حساسیت و ایجاد عوارضی جانبی در بدن فرد مصرف کننده شود. از جمله این عوارض محتمل خشکی دهان، گلو،سینوس‌ها و همچنین التهاب معده و وجود خون در مدفوع شخص مصرف کننده باشد.

جدای از موارد فوق مثل هر ماده غذایی که مصرف بیش از حدآن، آثار زیان باری به دنبال دارد و مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد سمیت در کبد خواهد شد، از این رو با توجه به ویژگی‌های آن بهتر است که بیشتر از سه لیوان از چای گانودرما را در طول روز مصرف نکنید. 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *